Jdi na obsah Jdi na menu

Na koho se můžeš těšit ve STREET DANCE 2?

 

MOVIE & TV: Na koho se můžeš těšit ve STREET DANCE 2? - foto
Zdroj: Bontonfilm
 
 

Nový taneční snímek míří do českých kin. Přečti si o hlavních postavách!

Street Dance 2 je dalším z dlouhé řady tanečních filmů, který se nás snaží nalákat do kina. Stojí však za návštěvu? My říkáme ano, protože tolik tanečních hvězd pohromadě v jednom snímku už dlouho nebylo!
 

Falk Hentschel- Ash
Falk svou kariéru profesionálního tanečníka započal v Londýně. Na pódiu se objevil s takovými hvězdami jako jsou Mariah Carey, Britney Spears a Jamelia. Průlom v jeho herecké kariéře nastal v roce 2005 a to díky roli v televizním seriálu Arrested Development. V roce 2009 se objevil po boku Toma Cruise a Cameron Diaz v akčním filmu Zatím spolu, zatím živi.

Sofia Boutella -Eva
Díky studiu na několika prestižních tanečních školách se Sofia objevila na jevišti spolu s Mariah Carey, Gwen Stefani a Black Eyed Peas. Učastnila se natáčení videoklipů Chrise Bowna, Jamiroquai, Cesaria Evora a v neposlední řadě Madonny, se kterou byla i na turné. Zahrála si hlavní roli v posmrtném videoklipu Michaela Jacksona. V roce 2002 si zahrála v muzikálu Le Delfi a v roce 2005 dokonce i ve francouzském filmu Permis D´Aimer.
 
George Sampson- Eddie
Začal tančit jako šestiletý po celém severozápadě. Jeho kariéra se prolomila po účasti v televizní soutěží Britain´s Got Talent, ve které se probojoval až do semifinále a to díky remixu Singing in the Rain. Zahrál si na West Endu a pravidelně se objevuje v televizi. V roli Eddieho se objevil už v předchozím filmu.
Akai Osei-Mansfield- Junior
Pro tanec se rozhodl po sledování filmu Nakládačka. Bylo mu šest a chtěl tančit jako ti kluci ve filmu. Jeho snažení přinášelo ovoce. V roce 2009 se kvalifikoval na Evropské a hiphopové šampionáty jak ve Slovinsku, tak v Německu a vyhrál kategorii Streetdance. Dveře se mu otevřely na všech frontách. Je velvyslancem za Disney Channel. Nedávno spolupracoval s nadací v Británii v propagaci zdravého stravování. Vítězná škola dostane jeho vystoupení. Jeho různorodý taneční projev je ojedinělý
 
Tom Conti- Manu
Tom se za svou kariéru objevil jak ve filmu, tak i v televizi a v divadle. Zahrál si v Přátelích a v Cosby show. Nyní se chystá natáčet nový sitcom Parents pro Sky TV. Do filmové síně slávy se zapsal filmy Reuben Reuben, Shirley Valentine a Bouře. Brzy se objeví ve filmech City Slacker a Dark Knight rises.
 
FLAWLESS (THE SURGE)
Flawlesss mají neuvěřitelné taneční schopnosti, při kterých se tají dech. Mají školu toho nejlepšího choreografa v Británii Marlona Wallena. Ten za choreografii obdržel několik ocenění včetně nejlepší Streetové taneční skupiny. Skupina samotná obdržela několik ocenění na mezinárodních i světových šampionátech. Flawless byli finalisty televizní soutěže Britain´s Got Talent, kde Simon Cowell popsal jejich vystoupení jako nejlepší taneční skupinu, jakou kdy viděl. Nedávno dokončili stodesetidenní turné po Británii. Poté co se usídlili na West Endu v Sandlers Wells Peacock Theatre, se přesunuli na letní akci Capital Radio Summertime, kde vystupovali s Enrique Iglesiasem a Jennifer Lopez. Jejich divadelní představení Chase The Dream vyvolalo bouřlivé reakce a to díky současnému jazzu, modernímu baletu a dynamické hudbě. V roce 2011 byli pozvání jejím Veličenstvem Královnou na soukromou akci v Buckinghamském Paláci. Vystupovali tam pro VIP hosty. Tento rok se chystají na společné turné spolu s Národním baletem Anglie.
Thriler-

               http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XzTjjcJ39KE
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář